Home News World Class Machine Tools
World Class Machine Tools

World Class Machine Tools

0

HYUNDAI-WIA

Hyundai WIA se axează pe producția mașinilor CNC de ultimă generație, folosind componente rezultate din întreaga experiență din diferitele sectoare industriale în care Hyundai Motor Group activează: scule și echipamente pentru mașini, prese, aviație sau industria automotive.

Compania a fost înființată în anul 1976, devenind apoi parte din corporația Hyundai Motor Group în 1999. În calitatea sa de prim producător coreean de mașini unelte care a realizat primul centru de prelucrare vertical în 1983, Hyundai WIA a continuat dezvoltarea rapidă, ajungând să deschidă un centru tehnologic în anul 1986.

Începând cu anul 2000, Hyundai WIA a cunoscut o expansiune fenomenală, stabilindu-și prezența în toate piețele importante din Asia, Europa și cele 2 Americi. În anul 2014, Hyundai WIA a avut vânzări de 10 miliarde de dolari.

Devenind un actor global al industriei  mașinilor unelte, Hyundai WIA este în continuă dezvoltare pentru a crește calitatea produselor sale prin precizie, având ca scop maximizarea satisfacției clienților săi.

Gama produselor este completă, oferind strunguri orizontale și verticale, centre verticale și orizontale, mașini de alezat și frezat, mașini multitasking.

Centru Prelucrare Vertical în 5-Axe XF6300

Față de XF2000, versiunea XF6300 are o dimensiune mai mare a masei de prelucrare de 24 “(630 mm), cursele de 25.6″/23.6″/19.7” X/Y/Z permițând mai multă libertate pentru proiecte din

diverse industrii.

Strung Orizontal cu Axa-Y L2000LSY

Noul strung cu frezare orizontal, cu sistem de ghidaj tip box (BOX GUIDE) în toate axele, pentru prelucrări în regim intens.

Centru Prelucrare Vertical în 5-Axe XF2000

Acesta asigură o viteză mare de prelucrare, precizie și productivitate. Este proiectat pentru prelucrarea reperelor din domeniul medical, automotive sau aerospațial. XF2000 produce componente de dimensiuni mici utilizate în aplicații medicale care trebuie să respecte toleranțe

stricte, pentru a se conforma standardelor de producție medicală.

Modelul XF2000 este echipat cu o structură rigidă integrată a coloanelor, proiectată pentru o performanță consistentă și precisă de prelucrare a metalului. Oferă standard o turație a arborelui

principal de 40.000 rpm și o viteză de avans rapidă de 1.968 MPM, ceea ce face ca această mașină să fie ideală pentru aplicații care necesită repetabilitate exactă. Asigură o schimbare rapidă a sculei de lucru de 4,5 secunde, pentru a reduce timpul de prelucrare și pentru a îmbunătăți productivitatea în aplicațiile de mare volum și precizie în regim intens.

Asigură o schimbare rapidă a sculei de lucru de 4,5 secunde pentru a reduce timpul de prelucrare și

pentru a îmbunătăți productivitatea în aplicațiile de mare volum și precizie.

Pentru o flexibilitate sporită a producției, XF2000 oferă o magazie de 20 de scule standard. Versiunea

XF6300 are o dimensiune a masei de prelucrare de 24 “(630 mm).

Cursele de 25.6 “/23.6” /19.7 “X / Y / Z permit mai multă libertate pentru proiecte din diverse industrii.

Prezentare tehnică XF2000 – Viteză mare, precizie și productivitate

 • Curse de prelucrare (X /Y /Z): 300x300x300 mm
 • Avans rapid (X /Y /Z): 50/50/50 m / min
 • Turație arbore principal 40000 RPM, HSK E40
 • Greutatea maximă a presei 15 kg
 • Comandă numerică Siemens 840D

Caracteristici suplimentare

 • Arbore principal integrat cu precizie foarte ridicată
 • Fiabilitate ridicată
 • Performanță excelentă pentru centre de prelucrare
 • Arbore principal integrat cu precizie foarte ridicată

Arborele principal are un design integrat, aceasta ajutând la reducerea vibrațiilor și căldurii, oferind și o rapidă accelerare/frânare pentru o prelucrare cu precizie mare

 • Răcire prin arborele principal

Este utilă în operațiunile de găurire, ajutând la cresterea vieții sculei, în timp ce scade timpul operațiunii. Temperatura arborelui este controlată de debitul uleiului de răcire, care asigură o temperatură constantă și reduce deformările termice.

 • Suport scule HSK (HSK-A63, HSK-E40 40K, 15K, 24K)

Suportul de scule HSK asigură o fixare precisă cu mai puține racordări pe arbore, utilă în timpul vitezelor de rotație ridicate, oferind un nivel excelent de precizie pentru execuția de matrițe

turnare.